Komplikace v plicní chirurgii - Stolz, Alan (Grada, 2010)
Kniha podává ucelený pohled na komplikace v plicní chirurgii - jak nejlépe vybrat a připravit pacienta k plicní resekci, jak komplikacím předcházet a minimalizovat jejich incidenci a jaké jsou možnosti jejich řešení. V publikaci jsou shrnuty jak zkušenosti ze světové literatury, tak zkušenosti a doporučení z našich pracovišť.Dobře obrazově dokumentovanou publikaci ocení kromě hrudních a všeobecných chirurgů také pneumologové, anesteziologové a onkologové. Kniha je také doplněna CD s barevnou variantou fotografií.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie