Chirurgická léčba karcinomu prsu - Coufal, Oldřich (Grada, 2011)
Autoři z Masarykova onkologického ústavu podávají v publikaci základní, ale přitom z praktického hlediska naprosto dostatečný a ucelený přehled o moderním přístupu k chirurgické léčbě nejčastějšího zhoubného nádoru v ženské populaci - karcinomu prsu. Kromě chirurgických hledisek jsou zmíněny základní poznatky z epidemiologie, prevence a diagnostiky, je podán přehled nechirurgických léčebných modalit a upozorněno na některá sporná témata.Celobarevná publikace je bohatě obrazově dokumentovaná.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Onkologie