Praktická proktologie - Horák, Ladislav (Grada, 2013)
Monografie autorů z řady chirurgických pracovišť je koncipována jako příručka určená především chirurgům, kteří se zajímají o proktologii.Užitečné informace může poskytnout také gastroenterologům, gynekologům a všem lékařům i nelékařskému zdravotnickému personálu, kteří se ve své praxi setkávají s onemocněními konečníku.Publikace je uspořádána do 28 kapitol.
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie; Chirurgie, ortopedie, traumatologie