Queen. Neznámá historie - Hince, Peter (Volvox Globator, 2019)
Další kniha o Queenech? Ano! A tentokrát opravdu zasvěcená! Její autor Peter Hince byl totiž v letech 1973 až 1986 bedňákem a později šéfem bedňáku této kapely. Byl tedy u všeho důležitého, co se Queenům přihodilo. Dočteme se tedy nejen o tom, jak vznikaly jejich písně a pódiová show, ale také kdo kde s kým. Z angličtiny přeložil Milan Stejskal
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy