Jak sladit práci a rodinu ... a nezapomenout na sebe - Rydvalová, Renata (Grada, 2011)
Jste na rodičovské dovolené, nebo se na ni teprve chystáte? Pracujete a zároveň pečujete o osobu blízkou? Máte pocit, že vám život utíká pod rukama a rozpadají se vám vztahy, že nemáte čas se věnovat sobě, přátelům, zájmům? Hledáte rovnováhu mezi osobním životem a zaměstnáním? Ve všech těchto a v mnoha dalších případech se nevyhnete "slaďováníí" - profesního a soukromého života, péče o rodinu. Nevíte, jak na to? Nezoufejte. Přinášíme vám tipy a rady, jak se s nelehkými situacemi během "slaďováníí" vypořádat a přitom si zachovat "zdravý rozumm". Ukážeme vám, jak se "popratt" s návratem do práce, jak celou situaci vnímá zaměstnavatel, a hlavně - co na to vaše děti.
Keywords: Psychologie pro každého