100 osvědčených stavebních detailů - zednictví - Šefců, Ondřej (Grada, 2011)
Kniha přináší výběr 100 osvědčených, léty prověřených stavebních detailů otištěné v publikacích (knihy, musterbuchy) z 18., 19. i 20. století specializovaných na zednické práce. Každý ze stovky detailů doprovází několik dalších obrázků.
Keywords: Stavebnictví