Komunikační a obchodní dovednosti manažera 3., doplněné vydání - Khelerová, Vladimíra (Grada, 2010)
Nové vydání čtivé příručky předkládá čtenáři osvědčené rady, jak zlepšit své komunikační a manažerské dovednosti a jak posílit vyjednávací schopnosti. Dozvíte se, jak vybrat členy svého týmu, jak v týmu rozhodovat a řešit konflikty nebo jak vést mezinárodní tým pracovníků.
Keywords: Obchod a prodej; Komunikační dovednosti