Skládání čajových sáčků Tea Bag Folding - Drozdková, Ludmila (Grada, 2011)
Skládání čajových obalů neboli Tea Bag Folding je technika velmi podobná origami. Stačí několik odložených papírových sáčků od čajů či jiné rozmanité čtverečky papírů a vytvoříte nádherné ozdoby na blahopřání, dárky či k výrobě dalších drobností. V knize naleznete dvacet způsobů, jak poskládat tyto čtverečky papírů. Návody jsou uzpůsobeny tak, aby byly snadno pochopitelné. Druhá část knihy obsahuje pracovní postupy k vytvoření jedinečných blahopřání k různým příležitostem a také další nápady, jak dále použít vyrobené hvězdy, motýlky či květinky.
Keywords: Výtvarné techniky