Had Genese III - Problém zla - Guaita, Stanislas, de (Volvox Globator, 1998)
Kniha výrazné osobnosti francouzského hermetismu, kabalisty a mága, je jakousi syntézou okultního esoterismu, pojednávající o prokletých vědách. Vychází z tarotového klíče a není nadsázkou říci, že jde o jedno z nejhlubších děl zabývajících se magií, jež je právem nazýváno vyčerpávající studií astrálního světa. Třetí díl - "Problém zla" - zůstal pro předčasnou autorovu smrt nedokončen a byl dopsán Oswaldem Wirthem.
Keywords: Religionistika