Houby z Yuggothu - Howard, P., Lovecraft (Volvox Globator, 2019)
Lovecraft proslul jako autor hororů a tvůrce bájného Cthulhu. Nyní se vám představí coby básník, který sepsal 36 sonetů o hrůzách i lákadlech kosmu. Krom mrazivých pocitů se však v Houbách z Yuggothu setkáte i se starými známými - Plíživým Chaosem, shoggothy či Azathothem. Vkročíte opět do Innsmouthu i Snových říší. To vše v češtině i angličtině, s předmluvou od jednoho z předních znalců Lovecraftova díla, S. T. Joshiho, a s rozborem celého cyklu básní. "Yuggoth fhtang! Yuggoth čeká!"
Keywords: Horory; Světová klasika