Moskevský proces - Bukovskij, Vladimír (Volvox Globator, 2014)
Po úspěšném titulu A vítr se vrací přináší Volvox Globator další knihu významného ruského disidenta Vladimira Bukovského. Moskevské procesy dokumentují jeho neúspěšnou snahu o uspořádání "norimberského procesu" nad komunismem v Moskvě v první půli devadesátých let.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy