Anatomie 1 Třetí, upravené a doplněné vydání - Čihák, Radomír (Grada, 2011)
Trojdílná Anatomie profesora Čiháka et. al., jeden z vrcholů odborné domácí literatury, základní studijní materiál pro mediky, lékaře v atestační přípravě a specialisty v jednotlivých oborech. Nesmí chybět ve Vaší knihovně!
Keywords: Teoretické obory