Malometrážní byty úpravy a rekonstrukce - Černíková, Helena (Grada, 2010)
Zařídit malý byt účelně, prakticky a zároveň pohodlně je velkou výzvou. Skladba obyvatel takového bytu bývá velmi pestrá - bydlí zde mladé páry, skupinky studentů, rodiny s jedním i dvěmi dětmi, ale i senioři, kterým už velký byt z různých důvodů nevyhovuje. Návod jak vyhovět těmto rozmanitým věkovým skupinám si dala za úkol bytová architekta s dlouholetou praxí. Zajímavými kapitolami jistě budou - příklady řešení čtyř konkrétních bytů, nápady na vybavení jednotlivých místností od předsíně po ložnici, inspirace kde najít další prostory pro ukládání nesezónních věcí, kouzlení s doplňky a jiné.
Keywords: Hobby