Een Juweel Voor Vorsten (Een Troon voor Zusters-Boek Vijf) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2020)
"Morgan Rice' verbeeldingskracht kent geen grenzen. EEN TROON VOOR ZUSTERS, een nieuwe serie die net zo vermakelijk belooft te zijn als de voorgaande series, vertelt het verhaal van twee zusjes (Sophia en Kate), wezen die vechten om te overleven in het wrede, veeleisende leven van het weeshuis. Een schot in de roos. Ik kan nauwelijks wachten tot ik het tweede en derde boek in handen heb!" --Books and Movie Reviews (Roberto Mattos) #1 Bestseller Morgan Rice komt met een onvergetelijke nieuwe fantasy serie. In EEN JUWEEL VOOR VORSTEN (Een Troon voor Zusters-Boek Vijf), hoort Sophia, 17, dat haar grote liefde Sebastian gevangen is genomen en geëxecuteerd zal worden. Zal ze alles op het spel zetten voor de liefde? Haar zusje Kate, 15, worstelt om aan de macht van de heks te ontsnappen-maar die zou weleens te sterk voor haar kunnen zijn. Kate kan gedwongen worden om de prijs te betalen voor de deal die ze sloot-en een leven te leiden dat ze niet wil. De Koningin is woedend op Vrouwe D'Angelica om het feit dat ze heeft gefaald haar zoon, Sebastian, te verleiden. Ze staat om het punt om haar tot het Masker van Lood te veroordelen. Maar Vrouwe D'Angelica heeft haar eigen plannen, en ze zal zich niet zomaar gewonnen geven. Cora en Emeline weten eindelijk Steenhuis te bereiken-en wat ze daar aantreffen is een grote schok. Maar het meest schokkende van alles is de broer van Sophia en Kate, een man die hun lotsbestemming voorgoed zal veranderen. Wat voor geheimen kent hij over hun verdwenen ouders? EEN JUWEEL VOOR VORSTEN (Een Troon voor Zusters-Boek Vijf) is het vijfde boek in een verbluffende nieuwe fantasy serie vol liefde, liefdesverdriet, tragedie, actie, avontuur, magie, zwaarden, tovenarij, draken, lotsbestemming en bloedstollende actie. Een spannend boek met personages waar je verliefd op zult worden, en een wereld die je nooit meer zult vergeten. Boek #6 van de serie is binnenkort verkrijgbaar. "[EEN TROON VOOR ZUSTERS is een] krachtige opener van een serie [die] met een combinatie van strijdlustige protagonisten en uitdagende omstandigheden niet alleen jongvolwassenen zal aanspreken, maar ook volwassen fantasy fans die op zoek zijn naar epische verhalen, gevoed door krachtige vriendschappen en vijanden." --Midwest Book Review (Diane Donovan)
Keywords: Young Adult, New Adult