Velký jmenný numerologický kalendář původ jména - energie jména - jak vybrat jméno pro potomka - Tamchynová, Jana (Alferia, 2012)
Máte tento týden svátek? Jestliže ano, bude vás určitě zajímat, že vám vaše jméno může v mnohém pomoct, nebo také uškodit. Každé jméno nese v sobě určitý druh energie, kterou působí na svého nositele. Představte si to jako mantru - vyřčené slovo, poskládané z řady zvuků. A tyto zvuky neomylně míří k vám a celý život vás pojmenovávají. Jistě se vám stalo, že jste se pozastavili nad tím, jak se vám najednou vaše jméno přijde zvláštní a v dané situaci zní nějak...no, jinak. Jak se ale dozvědět, jakou energií vás posiluje právě to vaše jméno? Na tuto otázku umí odpovědět numerologie. Ta umí popsat energii písmen a dešifrovat ji převedením do číselného kódu. Zkrátka mít dobře zvolené jméno je terno a může vám hodně pomoct ve vašem životě. Vždyť šíří vaši slávu. Tato kniha vám poví mnohé o původu, výhodách a nevýhodách vašeho vlastního jména a přináší příklady z bohaté autorčiny praxe. Rovněž je skvělým rádcem pro nastávající rodiče.
Keywords: Harmonie těla a duše