Dobré manželství, 10 + 1 užitečných rad - Daniela, Kovářová (Esence, 2022)
Jak spolu vydržet co nejdéle? Co dělat, aby se naše manželství nerozpadlo a bylo dobré? Čemu se naopak vyhnout? Jak přijmout obavy z budoucnosti? Jak odpustit a zapomenout? Jak se ubránit manipulaci a jak nastavit vlastní hranice? Jak se zbavit tyranů a domácích násilníků? Odpovědi na tyto i další otázky najdete v nové knize rodinné advokátky a spisovatelky Daniely Kovářové spolu s množstvím příkladů, cvičení a doporučení. Kniha Dobré manželství: 10 + 1 užitečných rad volně navazuje na úspěšnou autorčinu knihu Vztahy: 7+1 osudových omylů.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Rodičovství