Pět korun Okrithu 1: Dvůr vysoko v horách - A., K., Mulford (Laser, 2023)
Devatenáctiletá Remy ví, že je dost možná poslední rudou čarodějnicí, a je odhodlaná tak zůstat. Už třináct let se jí daří skrývat se před lovci čarodějnic po té, co král Severního dvora porazil její domovský dvůr a vypsal na hlavy červených čarodějnic odměnu.Když narazí ve zdánlivě bezpečném hostinci na čtyři válečníky, dojde ke střetu s princem fae na osudové misi. Pohledný princ Hale z Východního království chce zastavit válku se Severním dvorem, než jeho království potká stejný osud jako kdysi Remyno. K tomu ale potřebuje červenou čarodějnici. Živou. Může Remy princi důvěřovat? A může být její padlý dvůr vzkříšen ze spárů krále Severního dvora? Aby Remy měla šanci zachránit sebe i svůj lid, musí spolu s Halem a jeho společníky vyrazit na nebezpečnou výpravu za nalezením ztracených relikvií...První kniha napínavé fantasy ságy Pět korun Okrithu. Očekávejte nebezpečí, intriky a vzrušující vášeň!
Keywords: Sci-fi, fantasy