Solární zařízení v příkladech - Matuška, Tomáš (Grada, 2012)
Publikace se zabývá využitím sluneční energie jako zdroje tepla. Čtenář se po přečtení může zorientovat v nabídce na trhu a rozhodnout o užití solárních soustav. Na konkrétních příkladech je také vysvětlena řada mýtů vycházejících většinou z nepochopení základních principů.
Keywords: Stavebnictví