Velkoplošné sálavé vytápění podlahové, stěnové a stropní vytápění a chlazení - Bašta, Jiří (Grada, 2010)
Publikace je určena nejen odborníkům z řad projektantů a prováděcím firmám či stavbyvedoucím, ale i studentům zabývajícími se oblast technických zařízení budov, techniky prostředí staveb a inteligentních budov. Autor se věnuje návrhu velkoplošného převážně sálavého vytápění. Přináší metodické základy a praktické poznatky v šíři a hloubce, která umožní navrhovat podlahové teplovodní i elektrické, stěnové i stropní vytápění a zároveň umožňuje čtenáři velice dobře se orientovat ve výše uvedené problematice. Jednotlivé kapitoly jsou doplněny o informace týkající se stále populárnějšího velkoplošného chlazení.
Keywords: Stavebnictví