Jak být v životě šťastnější Skvělé nápady na změny k lepšímu - Summers, Heather (Grada, 2010)
Také toužíte být šťastní, více se radovat ze života, více se smát, být úspěšnější v životě, práci a ve vztazích? Tato úžasná knížka vám pomůže osvojit si nové návyky v chování a prožívání, které vás podpoří na cestě k dlouhodobému pocitu štěstí a naplnění. Štěstí nepřichází shůry, ale záleží na nás, na tom, co děláme, říkáme, kam jdeme, co si myslíme a čemu nasloucháme. V úvodním Dotazníku štěstí nejprve zjistíte, jak si se svým pocitem osobního štěstí stojíte. Krok za krokem budete následně postupovat po jednotlivých stupních Schodiště štěstí a zkoumat své Okolí, Chování, Schopnosti a dovednosti, Hodnoty a názory, Identitu, abyste se dobrali Smyslu života a zjistili, co v jednotlivých oblastech můžete změnit a jak prožít spokojenější a šťastnější život.
Keywords: Psychologie pro každého; Štěstí a pozitivní myšlení