Een Schreeuw Van Eer (Boek #4 In De Tovenaarsring) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2014)
"DE TOVERNAARSRING heeft alle ingrediënten voor direct succes: samenzweringen, intriges, mysterie, dappere ridders en opbloeiende relaties, compleet met gebroken harten, bedrog en verraad. Het zal je urenlang boeien, en is geschikt voor alle leeftijden. Aanbevolen voor de permanente collectie van alle liefhebbers van fantasy." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos In EEN SCHREEUW VAN EER (Boek #4 in de Tovenaarsring), is Thor als een geharde krijger teruggekeerd van de Honderd, en nu moet hij leren van het betekent om te strijden voor zijn thuisland, om te vechten op leven en dood. De McClouds zijn inmiddels diep het MacGil territorium binnen gedrongen-dieper dan ooit tevoren-en terwijl Thor een hinderlaag in rijdt, is het aan hem om de aanval af te slaan en het Koninklijk Hof te redden. Godfrey is door zijn broer vergiftigd met een zeer zeldzaam gif, en zijn lot ligt in Gwendolyns handen, terwijl zij doet wat ze kan om het leven van haar broer te redden. Gareth zakt intussen steeds dieper weg in een staat van paranoia en ontevredenheid. Hij huurt zijn eigen stam wilden in als een persoonlijk leger en geeft hen de Zilveren Hal-waarmee hij de Zilveren wegstuurt en een opstand in het Koninklijk Hof veroorzaakt die al snel lijkt op te blazen tot een grootschalige burgeroorlog. Hij is ook van plan om de Nevaruns Gwendolyn mee te laten nemen, en haar zonder haar toestemming uit te huwelijken. Thors vriendschappen verdiepen zich terwijl ze afreizen naar onbekende plekken, de confrontatie aangaan met onverwachte monsters en zij aan zij strijden in onvoorstelbare gevechten. Thor reist naar het dorp waar hij is opgegroeid en komt, in een epische confrontatie met zijn vader, meer te weten over het geheim van zijn verleden, over wie hij is, en wie zijn moeder is-en over zijn lotsbestemming. Met de meest geavanceerde training die hij ooit van Argon heeft gehad, begint hij krachten te ontwikkelen waarvan hij niet wist dat hij ze had, en hij wordt elke dag sterker. Terwijl zijn relatie met Gwen vordert, keert hij terug naar het Koninklijk Hof in de hoop haar ten huwelijk te vragen-maar het is misschien al te laat. Andronicus, gewapend met een informant, leidt zijn enorme leger naar de Ring om nogmaals te proberen om het Ravijn te doorbreken en de Ring binnen te vallen. En net als het lijkt dat de situatie in het Koninklijk Hof simpelweg niet erger kan worden, eindigt het verhaal met een schokkende plotwending. Zal Godfrey het overleven? Zal Gareth van de troon gestoten worden? Zal het Koninklijk Hof uiteen vallen? Zal het Rijk binnen weten te vallen? Zal Gwendolyn bij Thor blijven? En zal Thor eindelijk het geheim van zijn lotsbestemming te weten komen? EEN SCHREEUW VAN EER is een episch verhaal van vrienden en geliefden, rivalen en minnaars, ridders en draken, intriges en politieke machinaties, van volwassen worden, van gebroken harten, van bedrog, ambitie en verraad. Het is een verhaal van eer en moed, van lotsbestemming en tovenarij. Het is een fantasie die ons meeneemt naar een wereld die we nooit zullen vergeten, en die alle leeftijden zal aanspreken. Het boek is 85.000 woorden. "Boordevol actie, romantiek, avontuur en spanning. Haal deze in huis en wordt opnieuw verliefd." --vampirebooksite.com (over Turned)
Keywords: Sci-fi, fantasy; Dobrodružství, napětí, fantasy