Solární soustavy pro bytové domy - Matuška, Tomáš (Grada, 2010)
Moderní solární zařízení najdete v knize známého odborníka. Jsou to zejména zařízení pro přípravu teplé vody a vytápění. Poznáte problematiku jejich navrhování, integraci do stávajících tepelných soustav i možnosti architektonické integrace solárních kolektorů v rámci obálky budovy a ekonomické souvislosti instalací.
Keywords: Hobby