Fenomén Mbappé - Arnaud, Hermant (Universum, 2023)
Nejlepší fotbalista současnosti. I přes svůj stále ještě mladý věk má na kontě úctyhodné výsledky. Lépe si v jeho věku vedl jen Pelé, který v něm viděl svého nástupce. Mistr světa z roku 2018, nejlepší střelec šampionátu o čtyři roky později. V roce 2018, v necelých dvaceti letech, udělal velký přestup z Monaka do Paris Saint-Germain. Odolal vábení Realu Madrid a ve Francii překonává rekordy. Ale jaký je? Jaké má hodnoty a co ho utvářelo? Jak vysvětlit jeho neotřesitelné sebevědomí - jistotu, že uspěje? Toto pátrání, bohaté na rozhovory a dosud nepublikované zajímavosti, definuje hráče, jehož sláva se dnes rozšířila i mimo svět zelených trávníků. Neboť kromě jeho sportovních výkonů je to člověk, který budí vášně i v komerční sféře.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Fitness a kondice