Výroba vína u malovinařů 2., aktualizované a rozšířené vydání - Pavloušek, Pavel (Grada, 2010)
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň.
Keywords: Pohostinství