Mrtvý v kostele - Nadine, Matheson (Kalibr, 2023)
Když je inspektorka Anjelica Henleyová povolána k vyšetřování vraždy oblíbeného pastora v jeho vlastním kostele, objeví druhou oběť, mučenou a přivázanou k posteli. Je sice naživu, ale stav tohoto člověka naznačuje, že byl podroben temnému náboženskému rituálu.Henleyová, na niž se upírá pozornost médií a jejíž seznam podezřelých se stále mění, má více otázek než odpovědí. A potom co najde další tělo, případ se rázem stane ještě naléhavějším. Autorka Nadine Matheson čerpá ze svých zkušeností právničky a obratně zkoumá problémy rasy, třídy, moci a spravedlnosti prostřednictvím akčního příběhu, který vás udrží v napětí až do poslední děsivé stránky.
Keywords: Krimi, detektivky