Průvodce kubánské dívky čajem a budoucností - Laura, Taylor, Namey (Yoli, 2023)
Lila nechtěla trávit léto v Anglii. Plánovala po babičce převzít pekárnu v Miami, přestěhovat se ke kamarádce a trávit čas se svým přítelem. Jenže po maturitě se všechno včetně Lily samotné rozpadne. Její rodina rozhodne, že Lila potřebuje získat odstup. Pošle ji proto na tři měsíce k příbuzným do Anglie. Tam ale pořád jenom prší a Lila se musí potýkat s protivnou pekařkou a nudou v maloměstě, kterému chybí miamský šmrnc. Celý výlet připomíná spíš noční můru než prázdniny... dokud nepotká Oriona. Přestože má Orion svých problémů nad hlavu, pomůže Lile se v Anglii zorientovat. A ona propadá kouzlu nové země, ale především Oriona. Na obzoru se rozprostírá nová budoucnost: taková, která by ale znamenala opustit všechno, co znala. Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti