Aréna Dvě (2. Kniha Z Trilogie Přežití) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2015)
"Návyková....ARÉNA ONE jedna z těch knih, které čtete pozdě do noci, dokud se vaše oči nezačnou zavírat, protože ji nechcete odložit." --Magazín The Dallas Examiner Nejprodávanější série pokračuje v ARÉNA DVA! V ARÉNA DVA, poté co právě unikli ze zrádného ostrova, co kdysi byl Manhattan, Brooke, Ben, Logan, Bree a Rose plují proti proudu nahoru řekou Hudson v kradeném člunu, s málem paliva, téměř bez jídla, a zoufale se potřebují úkryt před zimou. Za jejich zády jsou otrokáři, kteří se nezastaví před ničím, dokud je nezajmou a nepřivedou zpět. Jak se plaví cestou proti proudu v tomto apokalyptickém, akčním napínavém příběhu na jejich cestě, aby se pokusili najít mýtické město v Kanadě, při které budou muset použít veškerý svůj důvtip a dovednosti pro přežití, aby zůstali naživu. Cestou se setkávají s posedlými přeživšími, gangy dravců, kanibaly, divokými zvířaty, dezolátní pustinou, a nezastavitelnou sněhovou bouří. Zraní se, onemocní, a řeka Hudson celá zamrzne, tak jak dělají to nejlepší co se dá k zachráně a k vyhnutí se otrokářům, kteří je pronásledují. Najdou malý ostrov a myslí si, že našli konečně oddech -- ale události nepokračují jejich směrem. To není zřetelné, dokud nenastoupí do záhadného vlaku do neznáma, kde zjistí, že věci se mohou vždy zhoršit. Během cesty, pocity Brooke k Loganovi zesílí, stejně tak jako její city k Benovi. Trhaná city k těmto dvěma chlapcům a uvízla mezi jejich žárlivosti, si není jistá, jak se cítit, dokud události nezvolí za ni. Jak se ocitnou vhozeni zpět do arény, jsou šokováni, když zjistí, že ARÉNA DVA je ještě horší. Vhozeni na barbarské bojové jeviště, vybaveni zbraněmi a postaveni proti jiným dospívajícím a proti sobě-Brooke a ostatní si budou nuceni vybrat, co je důležité a k provedení těch nejobtížnějších obětí jejich životů. Protože v ARÉNA DVA, nikdo nepřežije. Nikdy. "Upoutala mou pozornost od začátku a nepustila ji.... Tento příběh je úžasné dobrodružství, které je rychlé a akční od samého začátku. Nelze nalézt žádný nudný okamžik." --Magazín Paranormal Romance Guild {týkající se Obrácená}
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Dobrodružství, napětí, fantasy