Smaltované šperky - Lněničková, Julius, Eva (Grada, 2013)
Kniha o smaltovaném šperku podrobně vysvětlí postup práce s tímto materiálem. Navede krok za krokem k úspěšnému zhotovení neobyčejného hodnotného šperku. Podrobně seznámí čtenáře s pomůckami a materiálem potřebným ke smaltování. Nechybí ani technické údaje ohledně případného nákupu materiálu a vybavení dílny. Návrhy šperků jsou z dílny autorky, která své šperky úspěšně prodává na českém trhu.
Keywords: Řemesla