Venózní okluze sítnice - Řehák, Jiří (Grada, 2011)
Publikace komplexně zpracovává problematiku venózních okluzí sítnice - druhého nejčastějšího vaskulárního onemocnění sítnice. V knize jsou podrobně popsány techniky laserové fotokoagulace a přesný popis metodiky léčby těchto nemocných. Jednotlivé klinické jednotky jsou doplněny barevnými fotografiemi očního pozadí, angiografická vyšetření sítnice.
Keywords: Oftalmologie, ORL