Marek Wollner - Reportér na odstřel - Marek, Wollner (Brána, 2024)
Kde končí svoboda slova, co je pravda a lež, jak se dá neúspěšné pátrání obrátit v cenzuru a pomluva v ničivou zbraň? Šéfa nejznámějšího televizního investigativního pořadu, kterého roky nemohli zničit politici, nakonec za pár dnů zničí kolegyně. Všechno, co jste chtěli vědět o zákulisí boje o politický vliv v televizi, ale báli jste se zeptat. Významný český novinář a tvář pořadu Reportéři ČT Marek Wollner zažil po několika desetiletích uznání tvrdý pád na dno. Poté, co policie zjistila, že nespáchal trestný čin ani přestupek, přichází s autobiografickým románem Reportér na odstřel, který se nevyhýbá ničemu.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy