Šťastný nový rok - Malin, Stehn (Kalibr, 2022)
Je Silvestr. Nejlepší noc v roce. Zatímco staří přátelé Wiksellovi a Anderssonovi pozvedají skleničky k přípitku, jejich dospívající děti pořádají na druhém konci města vlastní večírek. Konečně se můžou odvázat. Druhý den ráno však všechny zasáhne zpráva o zmizení teprve sedmnáctileté Jennifer Wiksellové. Hodiny utíkají. Do případu je zapojena i policie. Nikdo neví, komu věřit. Tyhle dvě rodiny toho mají hodně co skrývat. Co když ale odpověď na dívčino zmizení není zas až tak daleko od jejího domova?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory