Nohejbal druhé, doplněné vydání - Pavlík, Vladimír (Grada, 2010)
Nové vydání úspěšné publikace o nohejbalu přináší všem rekreačním a výkonnostním hráčům aktualizované informace o této oblíbené sportovní hře. Autoři v ní seznamují s aktuálními pravidly hry, radí s technickým vybavením hráčů i vlastního sportoviště, také se dozvíte, jak si postavit nohejbalové hřiště. Metodická část se zabývá herními činnostmi jednotlivce i herními kombinacemi, kondičním tréninkem a celkovým plánováním sportovní přípravy. Zájemcům o organizování sportovních akcí jistě přijdou vhod praktické rady týkající se začlenění do soutěží a informace o pořádání turnajů.
Keywords: Sporty