Salsa tanec pro vás - Kociánová, Šárka (Grada, 2010)
Jedinečná instruktážní celobarevná publikace vás provede krok za krokem tajemstvím salsy, fascinujícího a smyslného tance, jímž žije nejen Latinská Amerika, ale stále více mu přichází na chuť i Evropa. Všem nadšeným milovníkům tanečních kroků pomohou se zvládnutím tohoto ohnivého tance profesionální tanečníci, nadšení propagátoři salsy. Krásné fotografie zprostředkovávají osobitým způsobem ducha podmanivého tance a zároveň životního stylu plného barev, slunce a exotických koktejlů.
Keywords: Sporty