Základy posuzování invalidity - Čevela, Rostislav (Grada, 2010)
Publikace je určena pro lékaře posudkové služby, ošetřující lékaře, zejména pak praktické lékaře pro dospělé, lékaře závodní preventivní péče, popřípadě i revizní lékaře k bližšímu seznámení se základními principy posuzování zdravotního stavu a pracovní schopnosti ve vztahu k jednotlivým skupinám zdravotních postižení. Přispěje i k lepšímu pochopení zásad Mezinárodní klasifikaci funkčních schopností, disability a zdraví (MKF), která se v České republice zavádí do praxe od 1. července 2010.
Keywords: Ostatní lékařské obory; Soudní, posudkové lékařství