Cirkus Maximum - Lukáš, Fišer (Ikar, 2022)
Strhující příběh o dvou bratřích, které rozdělil a zase spojil cirkus... Cirkusový život není jen tvrdá práce, ale i svérázný svět lidí, kteří mají rádi legraci a obětují se pro úspěch v manéži. Příběh postupně rozplétá osudy hlavních hrdinů, dozvíte se o problémech, s nimiž se v současné době kumštýři potýkají, ale také se řádně pobavíte. Původní scénář ke stejnojmennému filmu Petra Šišky a Artura Kaisera přepsal do knižní podoby Lukáš Fišer.
Keywords: Společenské romány