Tři kříže - Antonín, Mazáč (Talent Pro ART, 2019)
Bolest, která přetrvává po odchodu milované partnerky, je dlouhotrvající. To ví moc dobře i Lukáš Mahler, otec tří dětí a člověk na prahu nového života. Nový vztah se i přes přízeň potomků zakládá křečovitě, starosti převyšují radosti. Když se mu doslova přes noc objeví vedle domu starý kamenný kříž, nemá pro to vysvětlení. S křížem ovšem přichází něco temného. Něco, co obestře jeho rodinu a dům pavučinou hrůzostrašna. Pokud chce zachránit sebe a své blízké, nemá jinou možnost než nahlédnout do nepříjemné minulosti a sáhnout si až na netušené dno psychických sil.
Keywords: Horory