Čarodějnice Eulálie - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2010)
Kouzla a nezbednosti jedné podivuhodné čarodějnice z jednoho podivuhodného lesa vydaly na příběh, který začínajícím čtenářům vypráví oblíbená autorka Zuzana Pospíšilová. V tomhle lese to není úplně v pořádku. Přečtěte si, kdo se postará o pořádek.
Keywords: První čtení