Kouzelná třída - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2010)
Nebýt Jasmíny Bílé, kdo ví, jak by to s touhle bandou rošťáků dopadlo. Zažijte neuvěřitelnou proměnu té nejzlobivější třídy. Někdo tady čaruje. Že by Jasmína?! Potkat ve škole dobrou vílu je prostě super. Napínavý bestseller oblíbené autorky motivuje začínající čtenáře k samostatnému čtení.
Keywords: První čtení