Programování v Excelu 2007 a 2010 záznam, úprava a programování maker - Laurenčík, Marek (Grada, 2011)
Tato jedinečná kniha nepředpokládá žádné předběžné znalosti programování, s tvorbou maker se tak seznámíte od úplného začátku. Naučíte se vyvíjet vlastní programy a funkce přímým zápisem kódu v jazyku VBA, pracovat s buňkami, listy a sešity, tvořit uživatelská dialogová okna, využívat rozvíracích seznamů na listu či vytvořit vlastní ovládací prvky.
Keywords: Kancelářské programy