Prokletí - antologie bajek nejtemnějších - Marie, O´Regan (Laser, 2023)
Dvacet prokletí, starých i nových, od nejprodávanějších fantasy autorů a autorek, jako jsou Neil Gaiman, Karen Joy Fowler, Christina Henry, M. R. Carey a Charlie Jane Anders. Společně s nimi zjistíte, že kletby mají nejrůznější podoby a mohou se stát každému, nejen těm, co zápasí s neoblíbenými nevlastními rodiči... Najdete zde jedinečné zvraty v kletbách od pohádkových klasik až po zbrusu nová zaklínadla moderního světa - očekávejte nová monstra a mýty, stejně jako zvraty v oblíbených bajkách. Příběhy, které mají šokovat a příběhy s varováním, příběhy monster i příběhy magie!
Keywords: Horory