Deníček moderního fotra 2 - Dominik, Landsman (Ikar, 2023)
Pokračování nyní už kultovního Deníčku moderního fotra, v němž otec na mateřské dovolené odhaluje strasti rodičovství, o kterých se obvykle nahlas nemluví. Nemilosrdný a až brutálně upřímný humor je vlastní i druhému dílu, v němž se z miminka Čeňka stává velice neposedné dítě. "Dokud jen ležel na zádech a řval, nic mi nechybělo," vzpomíná teskně fotr. Čeněk už chodí (běhá), mluví (má jediné slovo na všechno) a především neunavitelně přemýšlí, čím by svého fotra konečně dostal do blázince.
Keywords: Humor, satira