Tenkrát o Vánocích - Petra, Soukupová (Listen, 2021)
Vánoce jsou tradičně nazývány svátky klidu a míru, pro hrdiny povídek devíti soudobých českých autorů je to ovšem spíše období plné nejistot, pochyb a často také tíživé samoty. Ale kdy jindy věřit ve šťastné konce než právě o Vánocích?
Keywords: Beletrie; Společenské romány