Síla myšlenky I. Prokletí - Krzemieňová, Antonie (Alferia, 2011)
Jedinečná kniha o síle myšlenky a síle vyřčeného slova, při jejímž čtení vstoupíte do života obyčejných lidí, kterým jejich každodenní život zkřížily silné emoce - láska, závist a nenávist. Zábavnou formou podané příběhy a čarodějnická škola, ve které se učí zodpovědnost za své myšlenky. Kniha se stane vaším průvodcem životem a emocemi. Je určena všem, kdo hledají sami sebe, své místo, nebo jsou jen zvědaví. Myšlenka má obrovskou a nám obvykle neznámou sílu, kterou je třeba si uvědomovat. Jinak rozpoutává sled událostí, jejichž dosah se naučíme poznávat dříve, než k němu dojde.
Keywords: Harmonie těla a duše