Moderní didaktika Lexikon výukových a hodnoticích metod - Čapek, Robert (Grada, 2015)
Renomovaný český autor předkládá několik stovek různých metod výuky a aktivit pro práci s žáky, které by každý učitel měl znát a ve své praxi používat. Popisuje všechny aspekty vyučování novým, moderním způsobem a ukazuje cestu k efektivnímu vyučování. Knihu ocení pedagogové a studenti pedagogických oborů na vysokých školách.
Keywords: Pedagogika; Didaktika