Opovážlivá drzost být sám sebou - Jan, Menděl (Pragma, 2022)
Být sám sebou je ta nejpřirozenější a zároveň nejtěžší věc na světě. Abychom mohli být plně sami sebou, musíme nejdříve odstranit mnoho vrstev nánosů, které na naše skutečné JÁ nakladly rodina, výchova, škola a nakonec i celá společnost. Ve svém vlastním životě i během mnohaleté terapeutické praxe zjistili autoři této knihy, co nejvíce lidem brání být sami sebou, a vytvořili univerzálního průvodce k cestě osobní autentičnosti a vnitřní svobodě.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace