Nikdy není pozdě - Nick, Alexander (Ikar, 2022)
Heather je třicet tři a stále marně čeká na svou spřízněnou duši. Jednoho dne však v hobbymarketu potká sympatického Anthonyho. I přes počáteční obavy, že je to muž mimo její ligu, se dají dohromady a Heather do nového vztahu promítne všechny své naděje na opravdovou lásku. Mezitím ve Španělsku Joe nemůže uvěřit svému štěstí. Energická a vtipná Amy, nejbystřejší a nejkrásnější žena, jakou kdy v životě potkal, se o něj zajímá - splněný sen. Nová láska však může být slepá, a když se jednoho dne oba páry setkají, na povrchu se začnou objevovat trhliny. Proč se jejich cesty zkřížily? Čeká je díky tomu štěstí, nebo jen zlomená srdce?
Keywords: Romantika, romány pro ženy