Pořád jsme to my - Becky, Albertalli (Yoli, 2023)
Ben strávil první rok na univerzitě prací na fantasy románu se svým spoluautorem Mariem, který je skvělý v doučování španělštiny, a ještě lépe líbá. Všechno je perfektní, tak proč nemůže přestat myslet na Arthura, který se po dvou letech od jejich rozchodu najednou vrátil zpátky do New Yorku? Arthur je na vysněné stáži na Broadwayi a doma má přítele, s nímž nemůže být šťastnější. Jakmile však narazí na Bena, který objímá tajemného chlapce, začne přemýšlet, jestli jeho city k němu někdy opravdu zmizely. Přestože se chlapci snaží soustředit na svou budoucnost, minulost jim nedá spát. Co když se jim vesmír snaží říct, že jsou si přece jen souzeni? Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti