Parfumerie Douglas 2: Svět vůní - Charlotte, Jacobi (Ikar, 2023)
Hamburk, 1920. Parfumerie Douglas existuje už deset let. Zakladatelky Marie a Anna Carstensovy se chtějí soustředit na navazování mezinárodních kontaktů, a proto předávají každodenní provoz do rukou svých kmotřenek Herthy a Lucie Hardersových. Mladé ženy však očekávají těžké časy: německé hospodářství se hroutí pod tíhou povinnosti platit válečné reparace, kvůli inflaci klesá počet zákazníků. Při hledání nových nápadů se nechá Lucie v Berlíně a New Yorku zlatých dvacátých let inspirovat výjimečnými vůněmi - ale také láskou.
Keywords: Společenské romány