Opuštěná (Záhada Riley Paige - kniha č. 7) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
"Mistrovsky zpracovaný thriller a záhada! Autor skvostně vytvořil postavy, jejichž psychická stránka je tak dobře popsaná, že máme pocit, jako bychom byli v jejich mysli, sledovali jejich obavy a těšili se z jejich úspěchu. Zápletka je velmi inteligentní a poskytne vám zábavu během čtení celé knihy. Tato kniha je plná zápletek a nenechá vás usnout, dokud neotočíte poslední stránku." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (o knize Navždy pryč) OPUŠTĚNÁ je sedmou knihou z nejprodávanější mystery série Riley Paige, která začíná bestsellerem NAVŽDY PRYČ (kniha č. 1)! Když se zvláštní agentka Riley Paige nakonec rozhodne pro dobře zasloužený odpočinek od FBI, přijde z nejnepravděpodobnějšího zdroje žádost o pomoc: od její vlastní dcery. Nejlepší přítelkyně April je zdrcena smrtí její sestry, studentky prvního ročníku v Georgetownu. A co je ještě horší, je přesvědčena, že sebevražda byla zinscenována, a že její sestra byla zavražděna rukou sériového vraha. Riley se neochotně pouští do případu, jen aby zjistila, že se dvě další studentky prvního ročníku v Georgetownu nedávno zabily stejným, šeredným způsobem - oběšením. Když si uvědomí, že se jedná o odpornou hru, povolá FBI. Případ zavede Riley hluboko do privilegovaného kampusu jedné z nejprestižnějších univerzit na světě, do znepokojujícího světa bohatých a cílevědomých rodin, které nutí své děti k úspěchu. Časem zjistí, že tento případ je pokroucenější daleko víc než se zdá - a že nejspíš stojí proti nejpsychotičtějšímu vrahovi její kariéry. Temný psychologický thriller, ze kterého se napjatým očekáváním rozbuší srdce, OPUŠTĚNÁ je knihou č. 7 ze strhující nové série - s oblíbenou novou postavou - která vás přinutí otáčet stránky dlouho do noci. Kniha č. 8 ze série Riley Paige bude brzy k dostání.
Keywords: Krimi, detektivky