Kapitánka Mia a cesta za pokladem - Ivona, Knechtlová (Pikola, 2024)
Mia tráví léto u dědy na hausbótu. S novým kamarádem Šimonem a psem Nemem se vydávají na dobrodružnou cestu za pokladem. Je tu však ještě někdo, kdo chce ukořistit jejich poklad. Podaří se Mie se Šimonem objevit všechny tajuplné indicie a rozluštit zapeklité hádanky? Budou to nakonec oni, kdo přijde celé té záhadě na kloub?
Keywords: Beletrie pro děti; Příběhy, deníky